In English

Du är här: Hem > > Skarp Stockholm Advokatbyrå söker biträdande jurister

2019-07-31 

 

Skarp Stockholm Advokatbyrå söker biträdande jurister

 

 

Skarp Stockholm Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens inom bl.a. tvistelösning, M&A, kommersiella avtal, bolagsrätt samt sjö- och transporträtt. Byrån har ett omgående rekryteringsbehov och söker en eller två biträdande jurister. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från branschen. Vi värdesätter särskilt om du arbetat på advokatbyrå eller är tings- eller fiskalsmeriterad. Vår erfarenhet är att ett genuint intresse för affärsjuridik, nyfikenhet, god analytisk förmåga, ett förtroendeingivande sätt och en stark egen drivkraft är exempel på personliga egenskaper som är bra för en framgångsrik advokatkarriär hos oss.

 

 

Som biträdande jurist på Skarp Stockholm Advokatbyrå sker arbetet under handledning av advokater med mångårig erfarenhet och med tanke på vår storlek och struktur kommer du att få arbeta nära delägare redan från start. Då vårt arbete går ut på att tillsammans lösa klienternas juridiska problem och leverera skräddarsydda lösningar värdesätter vi samarbete och erfarenhetsutbyte mellan kollegor. Arbetsuppgifterna för dig som biträdande jurist omfattar bl.a. att företräda klienter i domstol och förhandlingar, skriva avtal, göra rättsutredningar samt att sköta kontakter med klienter, motparter, myndigheter och domstolar. Vidare sköter de biträdande juristerna flera interna sysslor och är generellt behjälpliga i byråns klientärenden.

 

Vänligen skicka in din ansökan med CV, personligt brev och relevanta betyg och intyg senast den 21 augusti 2019 till info@skarplaw.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta delägaren Robert Liljeson via e-post robert.liljeson@skarplaw.se eller per telefon 070 575 09 33.


« Tillbaka | Dela